Şirketimiz 1998 yılında aşınmaya dayanıklı malzemeler (Ergitilmiş Bazalt,Yüksek Alümina Seramik ve Silisyüm Karbür), refrakter malzemeler, izolasyon malzemeler, endüstriyel fırınlar ve ısıtma klima havalandırma taahhüt işlerinin yapılması amacıyla kurulmuştur.       Aşınmaya dayanıklı malzeme olan Yüksek Alüminalı Seramiklerin üretimini başarı ile yapmaktayız.

 Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde kurulu, 1000 m2 kapalı alanda üretim yapan, fabrikamızda Oksit Seramikler, Mullit ve Kordierit bazlı malzemeler üretilmektedir. Ürünlerimizin % 50’si yurt içinde satılmakta, kalan % 50 ise yurtdışına satılmaktadır.       

Firmamız endüstriyel seramik, çimento ve alçı fabrikalarının kurulması ve endüstriyel fırınların imalatı konusunda da mühendislik ve proje hizmetleri sunmaktadır.Aşınmaya dayanıklı malzemeler konusunda;

 ·         Çimento Fabrikaları, 

 ·         Demir Çelik Tesisleri,

 ·         Alçı Fabrikaları,

 ·         Cam Fabrikaları,

 ·         Termik Santrallerle

 çalışmaktayız. Refrakter malzemeler ve izolasyon malzemelerinin temini ve uygulanması konusunda firmamız porselen fabrikaları, döküm tesisleri, demir ve demir dışı metal sanayinde birçok başarılı uygulama gerçekleştirmiştir.        

 Halen bu konuda yaptığımız endüstriyel fırınlar ile ihracat şansını yakalamış bulunmaktayız.